DOELPOGINGEN
15                                              1

EINDRESULTAAT
0 - 0

Vanaf deze week wordt er elke training enkel nog op het doel getrapt van de eerste tot de laatste minuut.

25-3-2012
Prachtig voetbalweer. We spelen op het A-terrein , dat er goed bij ligt.   We starten een beetje langzaam. Maar Maasmechelen raakt niet over de middellijn.  Er wordt voortdurend op hun helft gespeeld.

De inzet is er . Het veld is in orde. Iedereen werkt, wat regelmatig resulteert in een shot op doel. Maar we krijgen de bal niet tussen de palen.

gaat ie er in ..........neen,dus !

En dan komt Maasmechelen 1 keer aan de overkant.  1 uitgespeelde kans en daar hebben we dan wel geluk dat Cé nog altijd alert in doel staat. Hij redt de match. 0-1 zou echt heel onterecht geweest zijn.

Volgende woensdag : bekerwedstrijd thuis tegen Runkst VV. Met toeters en bellen AUB - Alle supporters  op post.

14/3/2012 RC HADES - FCT : 4-1

Woensdagavond,

Ik heb enkel  de eindstand meegekregen en de opmerking dat we weer onverdiend verloren hebben.
Dit is onze eerste nederlaag in de  Beker.

Volgende bekerwedstrijd is op 28/3/2012  : Thuis tegen Runkst VV.
Runkst heeft in de Beker nog maar een wedstrijd verloren, tegen ...... juist ja ! Ons !

11/3/2012 RUNKST VV - FCT  : 4-2

Jullie hebben nog een paar verslagen te goed ! Dit is het eerste .
Zondagmorgen uit bij Runkst VV. Een derby !

De club heeft een slimme investering gedaan. Neen, ze hebben geen dure speler gekocht, ze hebben zonnepanelen gelegd !
De eerste aanval is al raak : Na 4 minuten staat het al 1-0.  Twee minuten later zet Mathias de bal voor op Sam en die schot vanop 25 meter binnen . Bordjes gelijk 1-1.  Een hoekscop van Runkst. Geharrewar voor doel. Max houdt de bal binnen om opnieuw hoekschop te voorkomen. De bal valt en een speler van Runkst werkt binnen.2-1.

Luca speelt een verdienstelijke wedstrijd, jammer genoeg niet in een shirt van ons.
In de tweede helft maken weer gelijk 2-2. Voorzet ...Vince kopt binnen. Dan maakt Bilal een fout op Tibeau die met geel bestraft wordt.

Het draait niet en Runkst is vertrokken . Het wordt 3-2 . Deze achterstand kunnen we niet meer goedmaken.

Uiteindelijk wordt het nog 4-2. Weer overdreven cijfers.

We moeten dringend een afwerker bij kopen.  Volgende wedstrijd is woensdag voor de Beker van Hasselt tegen RC Hades.