zondag 15 april 2012

15-4-2012 BS Sport Berbroek Schulen - FCT 5 - 0

15/4/2012 BS SPORT - FCT : 5 - 0

Veel geblesseerden en afwezigen. De trainer doet beroep op vier 'geleende' spelers waaronder onze keeper en 3 miniemen.


We beginnen goed aan de wedstrijd. Er wordt gecombineerd, we dwingen een paar kleine kansjes af,... Tot na vijf minuten al het eerste doelpunt valt aan de verkeerde kant. Onmiddellijk gaan de kopjes omlaag en is de motivatie bij de meeste van onze spelers weg .


Er spelen twee meisjes in de andere ploeg. Onze gasten zijn vrij hoffelijk (goed opgevoed), maar niet alleen tegen de meisjes. Er worden geen duels meer gewonnen, we kunnen de bal niet in de ploeg houden, de passen komen niet aan, er is geen gretigheid meer.


De scheidsrechter hebben we ook al niet mee. Maar zoals iemand terecht opmerkt : als je het spel maakt en de kansen afwerkt, heb je minder last van een scheidsrechter die niet meewerkt.


We moeten de hele 70 minuten vol maken. De schade wordt beperkt tot  5-0. Er zit ook nog een buitenspel-doelpunt bij.

Niet onverdiend voor Schulen dat meer inzet aan de dag legde. Het vat is leeg bij onze jongens. Goed dat het einde van het seizoen in zicht is.


Bedankt aan de invallers om op deze (vroege)zondagmorgen onze groep te komen versterken !! En bedankt aan de supporters die weer allen op post waren !

Woensdag spelen we om 18.30 u thuis een vriendschappelijke wedstrijd tegen K.ESK LEOPOLDSBURG

Zondag spelen we onze laatste competitiewedstrijd thuis tegen Bilzen VV. De kadetten B spelen ook thuis tegen Godsheide. Hiermee sluiten we de competitie af van een zwaar seizoen. Om er voor de laatste keer nog eens een lap op geven, wordt iedereen voor de wedstrijd om 8.00 aan de ontbijttafel verwacht in de kantine op Martinus voor spek en eieren.

Ook de ouders die willen meedoen zijn welkom - kadetten B zich melden bij Martine - kadetten A doorgeven aan Jo of Jean Claude.  Er wordt een kleine bijdrage van €5 per persoon gevraagd. Vrijdagavond op de training moeten we weten hoeveel spek en eieren we moeten voorzien . Uiteraard verwachten we ook alle spelers (met ouders) die momenteel door blessures en andere redenen niet kunnen meedoen , om mee te komen eten, en achteraf te supporteren.  



Na deze wedstrijd volgen nog een aantal tornooien. De trainer bezorgt julie deze week een overzicht. En er is ook nog het eindeseizoensfeest. Er is al een datum voorgesteld : 2 juni en we zouden eventueel een pastabuffet voorzien. Kunnen jullie hier al eens over nadenken, dan kan dit vastgelegd worden . Alvast bedankt !

Tot woensdag of zondag !