zondag 4 november 2012

MOSSELFEEST 4/11/2012

MOSSELFEEST :

Na de wedstrijd : samenkomst in Rapertingen in de feestzaal voor het mosselfeest ten voordele van de club . De ploeg van de  U15 waren goed vertegenwoordigd. 't Was lekker !

DE JEUGD

DE SPONSORS

DE KEUKEN -  Piet 'wat ebben wij heleerd vandaag ?'Van Esser ?

U15 A FCT - ZONHOVEN VV 1 - 5

Zondag 4/11/2012  U15 FCT - ZONHOVEN VV : 1 - 5

De eerste 10-15 minuten, wisten ze bij Zonhoven niet wat hun overkwam. De gedrevenheid waarmee onze ploeg begon, leidde al snel tot een eerste doelpunt.  Mooie aanval - Charlie - bam ! 1-0.
Dan kregen we vervolgens een heel domme goal binnen. 1-1 . Vrij snel daarna slikte we al een tweede, vermijdbaar  doelpunt. Vervolgens een licht gegeven, maar terechte penalty voor de tegenstander. Kalm omgezet :  1-3. En dat allemaal voor de koffie. Ook de tweede helft werden we voortdurend serieus onder druk gezet.
Vincent kreeg de kans om 2-3 te maken maar besloot naast . Ook Charlie en Ruben kregen de bal niet in het mandje, zou Boskamp zeggen.  We speelden nogal braafjes. Dan maakte Zonhoven 1-4  en nog 1-5.
Dit was geen slechte wedstrijd, ondanks de uitslag. Zonhoven hoort zeker thuis bij de eerste 3 in het klassement. Misschien de best voetballende ploeg tot nu toe. Sommige spelers maakten individueel het verschil en lieten zien dat zij al in hogere reeksen gespeeld hadden. Maar we hebben het ze wel moeilijk gemaakt . Met wat misverstanden in de verdediging en niet afgemaakte kansen. Het geloof dat we konden winnen was er bij onze spelers al snel uit, maar we zijn wel blijven voetballen tot het laatste fluitsignaal.  Een maatje te groot !

Woensdag 7/11/2012 U15A  geen training  wel oefenwedstrijd : Adres Stadionlaan 1 - 3581 BERINGEN (Mijnstadion )

Ter plaatse zijn om 17.45.

OPROEP :  Bijna elke wedstrijd blijven er spullen achter in de kleedkamers, dug-outs,... die niet getekend zijn.  Trainer Jos heeft (al een tijdje) een trainingsjasje dat hij graag kwijt wil en dat van niemand is. Kandidaten ?  Zet je naam overal in en op, zeker op de spullen als trainingen, oefenballen,... die iedereen hetzelfde heeft .