Zo te zien is de toekomst van de jeugdwerking verzekerd !!!

Er is ook een feestcomité opgericht met de naam 'Happy Feet '.  Elke jeugdspeler heeft dit weekend een brief meegekregen met de uitleg. Bedoeling is ook onze andere jeugdploegen te motiveren om hun steentje bij te dragen .

Er volgen nog activiteiten. Raadpleeg regelmatig de blog of de website van Torpedo !

20/11/11 FCT - RUNKST VV : 1 - 3

Runkst speelt in het rood, dus wij spelen vandaag in het groen. (Mouwen een beetje lang !)  Runkst begint vrij stevig aan de wedstrijd, wij moeten nog wakker worden. Na 4 minuten is het al de eerste keer prijs : Luca scoort voor Runkst 0 - 1.  Gelukkig is Max wel wakker. Op minder dan 10 minuten moet hij 3 maal serieus tussenbeide komen. Eenmaal op een knal van Runkst : weggebokst. Eenmaal met de voeten : weggewerkt . Eenmaal in de hoek moeten duiken.  Het is duidelijk : Runkst is gekomen om te winnen.  Dan verliest een speler van Runkst de bal, Yassine is goed druk blijven zetten, recupereert, gaat op de keeper af en schiet voorlangs. FCT gaat opnieuw in de aanval - Yassine zet voor - Mathias mikt net naast. Er komen nog kansen, de bal gaat er voor ons niet in. Voor Runkst wel en het is opnieuw Luca die de bal voor het doel in de voeten krijgt en binnenspeelt : 0 - 2. De scheidsrechter trekt ook een gele kaart voor een speler van Runkst, voor een fout op Yassine. Terecht vinden wij, het voelde een beetje als wraak voor een duel dat hij net voorheen van hem verloren had.

Tweede helft : Onze jongens komen iets gedrevener op de grasmat. Er volgen verschillende mooie kansen .
Yassine zet de bal voor - die botst op de lat terug in het veld - een speler van Runkst probeert de bal te ontzetten, maar die komt in de voeten van Arthur terecht en die werkt af : 1 - 2.

Protest van Runkst, die de bal uit gezien hebben. Lijkt niet logisch : als de bal via de lat terug in het veld komt, dan is hij niet over de lijn geweest.

Een gelijkspel zit er zeker in en ze gaan er nog voor. Kansen genoeg, maar telkens ontbreekt de afwerking.  En dat is net wat ze bij Runkst wel kunnen. Hun derde doelpunt is zonder meer een mooi doelpunt . Vanuit een scherpe hoek, de verdediger uitgekapt en over de grond - een streep - in de verse hoek binnen . Game-over. Met nog 5 minuten te spelen, zit een gelijkspel er niet meer in. Er worden nog wel aanvallen opgezet, maar de overtuiging is eruit.

Niet onze beste wedstrijd. Een pluim dit keer voor Berten en rest van de verdediging : hard gewerkt ! De uitslag van de match  is evenwel niet in verhouding met het spelbeeld  .  Het had gerust 2 - 2 mogen zijn. Runkst speelde niet echt hoogstaand voetbal, maar een paar spelers zoals Anthony, maken er toch een te duchten ploeg van.

In de rand : nog een fijne verjaardag voor Ronald die vandaag jarig is, voor Arthur die vrijdag jarig was (kussen volgen !) en beterschap aan Tibeau, die we toch wel gemist hebben !

Volgende week 27/11/11 zijn we vrij. Gezien er 13 ploegen in de reeks spelen is er elke week een ploeg zonder tegenstander. Volgende week is het onze beurt.
De inschrijvingen voor het mosselfeest op 26/11/2011 om 19.30 u zijn doorgegeven. Als er nog mensen zijn die samen aan tafel willen gaan : wij hebben ingeschreven onder U15A. Misschien kunnen jullie het nog regelen via Eddy of Lizy. Zij zorgen voor de inschrijvingen.

Volgende wedstrijd : we beginnen al aan de terugronde op 4/12/2011 in Wellen. Allen op post !!!