woensdag 28 maart 2012

28/03/2012 bekerwedstrijd FCT - RUNKST VV

28/3/2012 FCT - RUNKST VV :

Hoeveel pech kan een ploeg in één seizoen hebben ?

De wedstrijd begint goed. Op het A plein - fantastisch weer- goede grasmat. Onze jongens in het blauw, want Runkst speelt ook in het rood.  In de heenronde voor de beker hebben we van deze gasten gewonnen.

Het is Runkst dat het eerste scoort . 0-1. De wedstrijd is pas begonnen . Geen man overboord. Bij Runkst komen Anthony en Bilal op het veld. Met de lange bal naar voor en scoren . Het wordt 0-2.
In de twintigste minuut trapt Vince een corner, Ruben S kopt en een speler van Runkst bokst de bal met twee handen uit het doel. Volleybal.  Enige aarzeling bij de scheids, maar hier kan alleen een rode kaart op volgen. Runkst met 1 man minder. Yassine aan de bal voor de penalty, de keeper stopt, Yassine legt de bal binnen in de rebound. 1-2.

Wij kunnen de man-minder-situatie niet uitbuiten . Enkele minuten later staat het al 1-3.
Ook Tibeau, die niet helemaal fit is, valt in en hij speelt heel verdienstelijk alhoewel hij al een tijdje niet heeft kunnen trainen.

Dan slaat het noodlot toe. Runkst gaat in de aanval, David dekt zijn man af. Er volgt een keiharde botsing tussen 3 spelers : David, een speler van Runkst en Cé.
David schreeuwt het uit. Het is al snel duidelijk dat dit geen lichte kwetsuur is. Hij wordt van het veld gedragen . Onder de rust arriveert de ziekenwagen. Als de ambulanciers de scheenbeschermer wegknippen , lijkt het ons duidelijk dat zijn scheenbeen gebroken is. Het ziet er verschrikkelijk . Hij houdt zich heel kranig, alhoewel dit  toch vreselijk pijn doet. Hij wordt naar het ziekenhuis afgevoerd. Heel erg jammer en absoluut geen goed begin van de vakantie . Veel sterkte jongen !!!

De rest van de spelers is zo aangeslagen dat er niet echt geconcentreerd meer gevoetbald kan worden. Cé is ook niet ongehavend uit de botsing gekomen en heeft last van zijn knie. Hij speelt de tweede helft toch verder . Ruben S. trapt in zijn plaats uit.
Ze doen hun best nog, maar de duels worden minder hevig. Toch scoren we nog tegen . Yassine legt de bal voor de goal. Vince tikt binnen .

De eindstand is 2 - 6.  Daar is echter niemand mee bezig . Iedereen is in gedachten bij David .