zaterdag 10 maart 2012

BRUSTEM VV - FCT B

10/03/2012  BRUSTEM VV - FCT  B

Opwarmen in de druilerige regen. Bij de tegenstander herkennen we al dadelijk 'Damien'.
Volgens ons speelt deze gast met alle jeugdploegen van Brustem mee.

Ondanks dat, is Torpedo de eerste 20 minuten duidelijk de beste ploeg. We komen 0-2 voor met doelpunten van Jeroen en Gylian. Trainer Jos springt een gat in het dak van de dugout.  Is niet erg, Torpedo betaalt dit wel. Brustem vecht terug. Wat blijkt.......... Damien heeft ook nog een tweelingbroer Henry. En dat is geen grap. Ook deze Henry kan de bal tussen de palen mikken. Voor de rust hangen de bordjes terug gelijk :  2-2.

Na de rust zet de coach van Brustem Damien en Henri gelijk op. Als die mannen op de gaspedaal drukken zijn ze door niemand van ons te houden. Deze gasten horen niet thuis in onze reeks.

Er vallen vlug na mekaar 3 doelpunten 5 - 2. Dan gaan de kopjes bij ons omlaag.

De twee broers (lees : kleerkasten) gaan de bank op. Missie volbracht. En zonder deze jongens speelt Brustem eigenlijk mooiere voetbal. De motivatie is bij ons een beetje zoek. 0-2 voor staan en dan 5-2 achter geraken. Je zou voor minder.....

Uiteindelijk maakt Jordy nog een mooi doelpunt. De eindstand 8-3 is overdreven. Zo lijkt het alsof wij weggespeeld werden en dat was helemaal niet het geval. De overmacht was te groot. Goed gespeeld, jongens !!!