zondag 26 februari 2012

People are awesome - film.



Op youtube :


Niet zelf proberen !!! In 3 D . Geluid opzetten !
Volg deze link.

http://www.youtube.com/watch_popup?v=EEu42L0ufBY

26/02/2012 CS MECHELEN - FCT 3-2

26/02/2012 CS MECHELEN - FCT 3-2


Pech, pech, pech. 
We reizen af naar CS Mechelen zonder een paar steunpilaren van de ploeg, die gekwetst of om andere redenen afwezig zijn. We hebben 1 wisselspeler.
Een miezerige regen zorgt ervoor dat de spelers al bij de opwarming letterlijk een koude douche krijgen.  Tegen deze ploeg hebben wij thuis een 4-2 voorsprong uit handen gegeven. We zijn verwittigd.


Het begint nochtans goed. Wij maken het eerste doelpunt . Dat wordt dan afgekeurd omdat Tibeau buitenspel zou staan . Er wordt hevig gediscussieerd onder de omstaanders . Iedereen is het er over eens dat dit geen buitenspel kan zijn. Toch is het onze ploeg die het eerst op voorsprong komt . Met een doelpunt van Sam . Dikverdiend voor de ploeg en voor Sam ! 0-1


Wij zijn duidelijk de betere ploeg. Voetballend en technisch beter dan CS Mechelen. Aan de rust moet het eigenlijk al 0-4 zijn. We missen een beetje precisie en geluk bij de afwerking.  En als je de doelpunten niet maakt, krijg je ze tegen. Tegen het spelbeeld in en volgens onze supporters, die toch met kennis van zaken spreken, wordt er vanuit buitenspel 1-1 gelijkgemaakt.  Zo gaan we rusten.


Ook de tweede helft kiest CS Mechelen resoluut voor de lange bal en paar grote jongens vanvoor die dan moeten afwerken.  Cé laat zich echter niet zomaar kloppen. Hij komt meerdere keren uitstekend tussen. Het wordt 2-1 . Het wordt ook bijna 2-2, maar de bal wil er weer niet in. Het wordt 3-1. De kopjes gaan omlaag. Dan in een flits komt het mooie combinatievoetbal weer boven.  Tibeau werkt af 3-2.  Ook de gelijkmaker hangt nog in de lucht .




Max krijgt nog een kans in de rebound na een vrije trap van Yassine : de bal gaat voorlangs. Vince krijgt nog een kans, maar de fase wordt onderbroken door handspel en de scheidsrechter geeft geen balvoordeel .Tegen zoveel fysieke overmacht zijn wij niet opgewassen. De lange bal wint weer ? Het wil niet lukken in de zone van de waarheid en ook de jonge en beginnende scheidsrechter zat ons niet mee. Een doelpunt van ons ten onrechte afgekeurd en een doelpunt van de andere ten onrechte toegestaan. Dat maakt toch wel een verschil.
Na de wedstrijd krijgt onze ploeg een proficiat van de trainer van de tegenpartij en de scheidsrechter, voor het mooie voetbal dat ze brengen. Als dit nu ook nog eens punten zou opleveren.

Volgende week : 4/3/12 - Thuis tegen KVK Zepperen om 10.00 u. Alle supporters op post !!!
Breng maar veel lawaai mee. Dit moeten we winnen.