zondag 17 februari 2013

WEEK 7 WEDSTRIJDUITSLAGEN

Woensdag 13/2/2013 : KSK BREE - FCT U15 : 4-0

1e wedstrijd in de Jeugdcup Het Nieuwsblad.
De wedstrijd vangt 10 minuten eerder aan dan op het programma staat . Er is geen verlichting op het speelveld en de wedstrijd moet dus zo vlug mogelijk afgehandeld worden.
Wij zijn voetballend de betere ploeg. Bij Bree is één speler vooral bepalend voor de uitslag .
Wordt rechtgezet bij de terugmatch.

Zondag 17/2/2013 : FCT U15 - BRUSTEM VV : 1-2

Wedstrijd op het A-plein.  Onze coach is ziek, Domi vervangt.
De eerste helft start mat. Veel middenveldspel - geen uitgespeelde kansen. Niemand krijgt het er warm van.
De tweede helft is er meer animo. Er wordt beter gecombineerd, sneller en heftiger gespeeld.
Brustem komt 0-1 voor. We maken gelijk met een vrije trap rechtstreeks in doel 1 - 1.
Dan lukt het Brustem toch om 1-2 te maken . Een paar kansen van ons om terug op gelijke hoogte te komen, gaan er niet in. 1-2 is de eindstand.
Hier zat meer in. Dit hadden we moeten winnen !

In de kranten lezen we dat er onder invloed van het voetballend vermogen van enkelen bekende spelers woorden zijn ontstaan als :  'zlataner' en 'immessionante'. Wij hebben ook zo'n uitdrukking : als iemand beetje meer 'sam' zou moeten hebben, betekent dat : die speler zou een beetje meer werklust en 'dash' moeten laten zien.