zondag 13 november 2011

HAMBURGERS BAKKEN

13/11/2011 : BAKKERS GEVRAAGD !

Steun de kadetten en de jeugdwerking van Torpedo !




                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Onze hamburgerverkoop loopt vlot. De opbrengst is beter dan verwacht ! Het gaat iets minder met kandidaten te vinden om te bakken.
Het geld dat we hiermee verdienen is niet alleen voor het tormooi van de kadetten  naar Zwolle, een groot percentage van de opbrengst gaat ook naar de jeugdwerking van Torpedo en daar is elke euro welkom .
Voor iedereen die zich kandidaat wil stellen
Jo heeft een lijst met dagen en uren dat er hamburgers verkocht zullen worden. Er komt ook een 'handleiding' op papier zodat de 'bakkers van dienst' weten wat er van hen verwacht wordt en hoe het werkt. Waar het materiaal bewaard wordt, waar de sauzen zijn, hoe er het best gebakken kan worden,.....  Hamburgers en ajuinringen worden op voorhand aangekocht en zitten in de diepvries . De bakplaat met gasfles staat in de container, enkel brood moet vers gehaald worden.
Met twee personen bakken en bedienen is te doen, met drie is beter en plezanter . Zeker op de piekmomenten. Het gemakkelijkst is : eens bijspringen of komen kijken als er gebakken wordt voor of na een wedstrijd. Dan kan je de praktijk eens zien en uitproberen.  Moeilijk is het zeker niet !
Ook de spelers, vanaf de kadetten, kunnen hun steentje bijdragen met sauzen op de broodjes te doen, of de kassa te bedienen.

Aan de spelers :
Als je ouders niet kunnen, mag je je naam ook opgeven aan Jo op de dagen dat je wil/kan komen helpen. Spreek eventueel af met iemand anders van de ploeg. Er wordt altijd wel een ouder gevonden om te bakken. 
Er worden nog andere activiteiten gepland .  We houden jullie op de hoogte !

Groetjes,

De redactie.

MOSSELFEEST TORPEDO


13/11/2011 : OPROEP OM SAMEN NAAR HET MOSSELFEEST TE GAAN.

Op 26 en 27 november houdt de club weer mosselfeest in Zaal St Ludovicus in Rapertingen. Vorig jaar zijn we er samen  naar toe gegaan met een hele groep ouders, spelers, broers en zussen. Het was heel gezellig en plezant, ook voor de jongeren.
Dat willen we ook dit jaar zo doen. De meeste ouders hebben er voor gekozen om zaterdag 26 om 19.30 u te gaan . Op 27 november hebben wij (U15A) geen wedstrijd en kunnen we dus een beetje langer slapen.
Om samen aan tafel te kunnen gaan, moeten we ook samen reserveren . Dan kan er een tafel voorzien worden voor de ouders en een tafel voor de jeugd. Dit moet doorgegeven worden aan Jean Dubois voor woensdag 23/11/2011.
Brieven om in te schrijven werden uitgedeeld aan de spelers vorige week.
Volgende match (20/11/2011) spelen we thuis tegen Runkst. Dan kunnen we de inschrijvingen misschien samenvatten en in 1 keer aan Jean doorgeven ? Het is maar een idee.
Als iemand een voorstel heeft : ingrid.hermans6@telenet.be.
De menu is :

Mosselen / Kinderportie mosselen(Friet –Brood)

Stoofvlees / Kinderportie Stoofvlees

Vidé / Kinderportie Vidé

Hamburger-friet

Vegetarisch

13-11-11 : KVK ZEPPEREN - FCT : 2 - 3

13-11-11 : KVK ZEPPEREN - FCT : 2 - 3 .

Voor de aandachtige kijker : dit is Max en dit zijn de weersomstandigheden waarin we deze wedstrijd spelen.
Het grasveld ligt er groen en vers gemaaid bij J. Alleen kunnen we nauwelijks de andere kant zien.


Op dit kunstgrasveld moet onze ploeg , die toch wat techniek in huis heeft, toch iets kunnen tonen.
Zepperen gaat dadelijk in de aanval. De eerste 10 minuten voeren zij de forcing. We zien weer hetzelfde spel als bij vorige wedstrijden. De 'keeperin' of 'keepster', of hoe zeg je dat, die ver uittrapt, een paar grote snelle aanvallers en achterin moeten Floris, Ruben S., Sofyane en Berten de aanvallen afstoppen. We houden goed stand . Toch is het Zepperen dat het eerste scoort. 1-0 .We komen terug met een aanval via Sofyane op Mathias . Een mooie voorzet op Tibeau en die werkt af : 1-1 . Dan krijgt Charlie de bal in de voeten en vanop 25 à 30 meter knalt hij op doel .... binnen !!!. 1-2. We gaan rusten. De versgemaakte soep is welkom. 

In de tweede helft is de mist nog dikker. We beginnen goed . Aanvallen via Arthur, Mathias en Vince met Charlie centraal als verdelingspunt, naar Yassine,Wouter en Tibeau. Telkens weer de bal onderscheppen en via het middenveld de aanvallers proberen te bereiken. Na  10 minuten in de tweede helft dikt Sofyane het verschil aan . Een goede pass, een rush door het midden en mooi in de kruising. 1 - 3 . Maar niet voor lang . Binnen de minuut lukt Zepperen de aansluitingstreffer : 2-3. Max speelt een dijk van een wedstrijd. Een paar puike reddingen houden ons overeind. De verdediging moet meermaals de meubelen redden. Ook Sam laat zich weer opmerken, elke wedstrijd dezelfde inzet. Het wordt nog bibberen en niet alleen van de kou. Zepperen start nog een slotoffensief voor de gelijkmaker. Het mag niet baten . Iedereen van de ploeg stond er vandaag . Deze keer wint goed voetballen het van het spelen met de  lange bal . Deze keer nemen wij  de 3 punten mee naar huis.










                                                                                                                                                                
In de kantine probeert de spionkop het weer warm te krijgen en storten de spelers zich op de taart.



Volgende wedstrijd : 20/11/11 : 10.00 u Thuis tegen Runkst V.V.