zondag 25 november 2012

BILZEN VV - U15 FCT 4 - 2

Zondag 25/11/2012 - Terreinen Beverst.
Wij treden aan met 11 spelers en 1 reserve op de bank. Dat blijkt al vlug te krap, want reeds in het eerste halfuur raakt Berten gekwetst en kan hij niet meer verder spelen. Bij Bilzen daarentegen zit de bank vol. Zij kunnen regelmatig een viertal uitgeruste spelers terug op het veld gooien.


Wij openen de score met een mooi opgebouwde en afgewerkte aanval. Eventjes is het stil aan de overkant. Het duurt toch nog een tijdje eer zij de gelijkmaker scoren.  Voor de rust wordt het ook nog 1 - 2. Veel middenveldspel. Veel duels winnen en verliezen. De match gaat gelijk op. We hebben de stevige wind mee. Toch kunnen we dit voordeel niet uitspelen.
De tweede helft hebben we de wind tegen.  Het wordt nog iets moeilijker. Zeker als Bilzen nog een derde en een vierde keer scoort. Dan lanceren we nog een tegenoffensief.  Een mooie aanval die op de andere helft begint en via 2 stations binnen gaat. Zelfs een aansluitingtreffer zit er nog in. De trainer laat onze Max een lange bal naar voor trappen. Tegen deze harde wind in vliegt deze bal bijna tot in het centrum van Bilzen. Tijd rekken als we achter staan ? ;-)  Bilzen krijgt het toch nog eventjes warm. Maar gelukkig voor hen komt het eindsignaal op tijd. 4 - 2 We hebben het ze moeilijk gemaakt. Het was een faire match.  We zijn benieuwd wat dit in de terugronde zal geven als iedereen er weer bij is en we dit soort voetbal blijven spelen.




Volgende week : Thuis tegen MD Halen .

Let op het weekprogramma !!