zondag 16 september 2012

U15 FCT - BS BERBROEK SCHULEN 0 - 2

Zondag 16 september 2012
U15 FCT - BS BERBROEK-SCHULEN  0-2

Eerste helft : Torpedo heeft overwicht op het veld, maar dit resulteert niet in doelpunten.
Een hoofdrol is weggelegd voor de scheidsrechterin of scheidsrechteresse of whatever.

Geel voor tweemaal protest ? Licht gegeven. Geel voor een tackle zonder gevaar ? Ook licht gegeven.  Het was ons niet altijd duidelijk waarvoor er gefloten werd. Nog in de tweede helft breekt een aanvaller van de tegenpartij door de verdediging . Max heeft weinig keuze. Wat hem voor de tweede keer, op een goede week tijd, rood oplevert.  Hier kon de scheids niet anders dan rood trekken.  Maar Max had ook geen andere optie, de vrije trap gaat naast en anders was het zeker 0-1 geweest.  Cé kleedt zich om, Thibault wordt opgeofferd . Met tien man halen we toch de rust met 0-0 op de bordjes.

Na de rust wordt er een beetje matter gespeeld. Met tien man tegen, vindt Schulen makkelijker een vrije man. En als zij tegen het spelbeeld in toch 0-1 maken, is de veer al een beetje gebroken, als er dan ook nog een 2e bal tegen de netten gaat, is het game-over.  Er komt nog één echte kans die langs gaat.

Eindstand : 0 - 2 . Winst had er evenwel ingezeten . Vooral de eerste helft gaf hoop op meer .

Volgende wedstrijd : woensdag 19/9/2012 uit tegen KS HASSELT voor de Beker van de Stad.
Deze wedstrijd is nog niet terug te vinden op de aanduidingen van de KBVB. OPGELET : we hebben als eens op het verkeerde adres gestaan.  Juiste adres navragen op de training van maandag !!!!