3500 HASSELT(2348)
011/27.47.37
De kadetten B hebben Amandina op het programma staan. Die hebben algemeen forfait gegeven.
Voor hen is er dus geen competitiewedstrijd.

Voor de wedstrijd van de kadetten A worden er spek en eieren voorzien . Ontbijten vanaf 7.45 u. Om 8.30 u begint de opwarming.

Een vooruitblik op de wedstrijden die nog op het programma staan : de uitgestelde wedstrijd tegen Genk VV wordt ingehaald op 28/4

HOUTHALEN VV
Broodjes na de match van zondag 17/3 :  Max.
Voor de broodjes : de vraag is of er na de bekerwedstrijden ook broodjes voorzien moeten worden. Er zijn voor- en tegenstanders.  20/3 valt onder de examens. Er zal niet echt veel  tijd zijn om  na de wedstrijd nog na te praten in de kantine.  Misschien kunnen we dan beter geen broodjes voorzien.
Laten jullie iets weten ?

ZONHOVEN VV - U 15 FCT 4 - 1

GEMISTE KANS

Deze ploeg is echt een van de betere ploegen van onze reeks. In de heenronde hebben we thuis 1-5 van hen verloren .
In de verdediging staan een paar WTC-torens opgesteld. In de pot met vitamienen gevallen. Tegenover de kleinsten van ons, toch echt 2 koppen groter.
De eerste helft komt Zonhoven  al vlug op voorsprong. Wij voetballen goed mee, dus het wordt ook weer 1-1. Het is een beetje moeilijk om de organisatie te houden, maar er wordt gewerkt.
En toch wordt het nog 2-1 net voor de rust. Maar er is geen man overboord. Wij zijn niet slechter of beter.
De tweede helft begint en Zonhoven werkt -weeral nog voor de spionkop terug aan het veld staat-  de 3-1 tegen de netten. Dan wordt het al een stuk moeilijker om gemotiveerd te blijven spelen. De hele tweede helft gaan we op zoek naar de aansluitingstreffer. Die komt er niet. Zelfs na het vierde doelpunt van de thuisploeg blijven we nog gaan, als is het met wat minder overtuiging. Maar 4 - 1 is het verdict.
We hebben het in de tweede helft een beetje weggegeven. Hier zat meer in.
Volgende week tegen Daring Huvo Jeuk, zijn we hopelijk ook weer compleet en kan de trukkendoos nog eens bovengehaald worden. We durven het bijna niet hardop zeggen, maar die wedstrijd kunnen we en moeten we zeker winnen. Dan spelen we ook weer thuis, en -we durven dit ook bijna niet meer hardop zeggen- maar we gaan nog eens proberen om iedereen op spek en eieren te trakteren voor de match.  Tenminste als er volgende zondag weer geen 10 cm sneeuw ligt. Wordt vervolgd.