11/3/2012 RUNKST VV - FCT  : 4-2

Jullie hebben nog een paar verslagen te goed ! Dit is het eerste .
Zondagmorgen uit bij Runkst VV. Een derby !

De club heeft een slimme investering gedaan. Neen, ze hebben geen dure speler gekocht, ze hebben zonnepanelen gelegd !
De eerste aanval is al raak : Na 4 minuten staat het al 1-0.  Twee minuten later zet Mathias de bal voor op Sam en die schot vanop 25 meter binnen . Bordjes gelijk 1-1.  Een hoekscop van Runkst. Geharrewar voor doel. Max houdt de bal binnen om opnieuw hoekschop te voorkomen. De bal valt en een speler van Runkst werkt binnen.2-1.

Luca speelt een verdienstelijke wedstrijd, jammer genoeg niet in een shirt van ons.
In de tweede helft maken weer gelijk 2-2. Voorzet ...Vince kopt binnen. Dan maakt Bilal een fout op Tibeau die met geel bestraft wordt.

Het draait niet en Runkst is vertrokken . Het wordt 3-2 . Deze achterstand kunnen we niet meer goedmaken.

Uiteindelijk wordt het nog 4-2. Weer overdreven cijfers.

We moeten dringend een afwerker bij kopen.  Volgende wedstrijd is woensdag voor de Beker van Hasselt tegen RC Hades.