zondag 28 oktober 2012

KVK ZEPPEREN U15 A FCT 0 - 10

Zondag  28/10/2012 KVK ZEPPEREN - U15 A FCT :  0 - 10

Temperatuur voor de wedstrijd :-3° - een prachtig kunstgras terrein.

Aanvang van de wedstrijd  9.30 u . Eerste bal binnen het kader 9.32 . Eerste doelpunt : 9.34 u.
De toon is gezet .
Tweede doelpunt : 9.37 u - Derde doelpunt 9.38 u - Langs het plein merken de supporters van Zepperen een beetje triestig op : die mannen kunnen voetballen, da's duidelijk ...... Die zien de bui al hangen .
 - Vierde doelpunt 9.42 u ......Keeper van Zepperen moet geblesseerd vervangen worden. Vijfde doelpunt 9.50 u
Voor de rust is het 0-6.
De tweede helft gaat een beetje moeizamer, Zepperen blijft voetballen en de buitenspelval staat regelmatig open. Toch worden het nog dubbele forfaitcijfers voor de thuisploeg. Een pluim voor deze mannen die week na week een zware nederlaag moeten incasseren en er toch voor blijven gaan.
Torpedo speelde met mooie combinaties, het spel goed opengetrokken en goed uitverdedigd als het nodig was. Max moest een beetje werkloos toe kijken, de tegenstander kwam niet aan scoren toe, de bal werd altijd in de achterste lijn onderschept.
Dit was een goede oefenpartij voor volgende week tegen Zonhoven.









Volgende week , zondag 4/11/2012 : voor de wedstrijd U15A FCT - ZONHOVEN VV: spek en eieren in de kantine !!! Inschrijven : mail volgt nog. Dan kunnen we schatten hoeveel spek/eieren we nodig hebben.
Na de wedstrijd : Mosselfeest in Rapertingen : om 13.00 samenkomen in de feestzaal St Ludovicus voor het aperitief.  Zoals vorige jaren proberen we samen te reserveren, dan kunnen we samen aan tafel.
Wie meegaat, reageert op de mail (die volgt). Dinsdagavond 30/10/2012 worden de bestellingen doorgegeven.