woensdag 20 maart 2013

BEKER : RC HADES - U15 FCT 3 - 1

Bekerwedstrijd woensdag 20/3/2013 - 18.00
Bar koud - smeltende sneeuw .
Coach Jos Broux zet een hertimmerde ploeg aan de aftrap. Er zijn enkele afwezigen omdat deze wedstrijd, ongelukkig, onder de examens valt.  Driek in doel, Max voetbalt mee.
In de eerste helft domineren wij. Matthijs wordt foutief gestopt door de keeper van Hades. Penalty.
Vincent zet om. 0 - 1. Dit gaat goed. Wij creƫren een aantal kansen die er echter niet in gaan. Wij zijn de betere ploeg.
Net voor de rust slaagt Hades erin om langszij te komen door een goed geplaatste vrije trap.
Het advies onder de rust : we zijn goed bezig - hoog druk blijven zetten en kansen afwerken.
In de tweede helft hebben we dan een beetje pech, ook de scheidsrechter hebben we niet mee. Elke twijfelachtige fase wordt in ons nadeel gefloten.  Hades maakt nog een 2e doelpunt en verzilvert ook nog een tweede vrije trap. De eindscore is 3 - 1.
Toch een sterke prestatie van onze spelers.
Volgende week woensdag 27/3 staat er een nog een wedstrijd op het programma tegen KSK Hasselt.