Samen aan het ontbijt : Stijn zorgt voor het spek - Jo voor het brood en de eieren.

Ze zijn al volop aan het bakken, de geur  komt ons tegemoet als we van de grote ring richting Torpedo rijden.
Het is een succes. Er is veel volk komen opdagen voor het ontbijt en de laatste match . Zo hebben we de gekwetste spelers ook nog eens gezien. Eerst komen de spelers aan de beurt, daarna de ouders.

En na het eten moet er afgewassen worden.
Yassine en Floris worden op het laatste moment doorgeschoven naar de scholieren en gaan mee op verplaatsing.
We trappen af op het A-plein.

Een aarzelend begin . Na vijf minuten, een aanval van Bilzen. De eerste bal gaat binnen. 0-1. Na 10 minuten is het opnieuw Bilzen dat scoort  :  0-2. Is de match gespeeld ? We zijn nochtans goed bezig . Wat echter de vorige wedstrijden niet lukte, gaat nu wel. De koppen terug omhoog en opnieuw aanvallen.  Het resultaat is dat aan de rust de bordjes terug gelijk hangen. Goed combineren, kansen creeeren en afwerken. Mooie voetbal.

De jonge scheidsrechter fluit niet altijd juist, maar wel consequent voor de beide partijen.
De tweede helft krijgen we hetzelfde scenario. Bilzen komt eerst 2 doelpunten voor 2-4. Ze missen ook nog een penalty.

Maar onze spelers blijven er voor gaan. 10 minuten voor het einde valt de aansluitingstreffer. En zelfs gelijkspelen zat er nog in. Maar de scheidsrechter houdt het voor bekeken. Op onze klok waren er nog een paar minuten te spelen.

3-4 tegen Bilzen, een goede middenmoter, is geen slecht resultaat. Een wereld van verschil met vorige week.  Dat belooft voor volgend seizoen.

In onze reeks wordt vandaag ook voor de titel gespeeld. Op deze laatste speeldag komt Neeroeteren-Maaseik tegenover Berbroek-Schulen te staan.  Wellen speelt tegen Brustem . Neeroeteren, Wellen en Brustem gaan nog voor de titel, met respectievelijk 61, 60 en 59 punten.
Op dit moment vind ik de uitslagen nog nergens terug.

Onze strafste supporter vandaag : met de handen in de zakken, in de kleuren van onze ploeg voor de spionkop van Bilzen gaan staan en Torpedo roepen. Wie durft dat nog ?

De competitie seizoen 2011-2012 zit erop. Nu rest nog de finale-wedstrijd voor de beker van Hasselt. Samen met de U10 en U17, gaan we op de terreinen van H.O. Heide onze kleuren verdedigen.
VR 27/0419:30U15ORG: H.O. HEIDE HASSELT(05725)