Een thriller met in de hoofdrol : de scheidsrechter .

Ruben gaat in het boekje.

De scheids verblind door de zon

Geel ... neen niet voor Jeroen, maar voor Jeuk

Jeuk begint gedrevener aan de wedstrijd. Er wordt (te)veel op onze helft gespeeld . Gelukkig resulteert dit niet in een doelpunt tegen in de eerste 10 minuten. Jeuk versiert een hoekschop . Cé pakt. Dan schuift het spel op naar de andere kant. We noteren doelkansen : Matthijs besluit op de keeper . Voorzet van Yunot op Arthur gaat over .  Matthy op Yunot : bal gaat over . Bal van Arthur wordt afgeblokt : corner . Matthijs op Charlie : bal wijkt lichtjes af en gaat tegen de kruising : corner . Sam op doel: bal gaat langs. Matthijs op Vince : op de keeper. Thibault met links , keeper duwt de bal in corner. Kortom : kansen genoeg . We moeten lang wachten om het gaatje te vinden. Uiteindelijk lukt het Charlie om de keeper te verschalken. 0 - 1. We gaan rusten.
De tweede helft gaat het in dezelfde stijl verder . Na 5 minuten valt er al een 2e doelpunt . Matthijs zet de bal voor en Vince trapt vlak binnen. Even later wordt de bal vooruit gestuurd. Matthijs gaat de bal links halen en werkt netjes af 0 - 3.  Wie denkt : nu is de match gespeeld heeft het mis. Nu begint de thriller.  De scheidsrechter is echt een thuisfluiter.  Behalve dat hij ons meer dan drie keer vlak na mekaar ten onrechte buitenspel aansmeert, doet hij regelmatig een oogje dicht als er fouten gemaakt worden op onze spelers. Er spelen 2 spelers mee van 1997. Het waarom ontgaat ons, er is fysiek niets mis met deze gasten, behalve dat ze zich niet al te best beheersen bij de duels en bij het natrappen.  Jeuk gaat er hard tegenaan en door. Letterlijk hard ! Kort na mekaar krijgen wij 2 doelpunten binnen. De gemoederen bij het publiek raken (o)verhit . Gelukkig laten de spelers zich hierdoor niet beïnvloeden, want dan is de concentratie weg. En gelukkig komt het eindsignaal op tijd.
Wij hebben bibbergeld betaald, maar de overwinning is niet gestolen.  Wij hebben een zuiver voetballende ploeg met (nogal) brave jongens . Tegen zo'n fysiek geweld en gebikkel is het dan moeilijk spelen.

Onze mannen worden dan ook elke week goed gesoigneerd !

Onze zonen die uitgestuurd werden naar Kuringen, om ook tegen Daring Huvo Jeuk te spelen  : Max, Liam en (onvoorzien) Berten hebben Kuringen een fijne zondag bezorgd . Volgens de laatste berichten heeft Kuringen met  10-2 gewonnen. Fantastisch mannen !