Kortenbos, zondagmorgen.
Het speelveld ligt er heel behoorlijk bij. We moeten een paar belangrijke spelers missen. Er is versterking vanuit de andere ploegen met Cé in de goal en Laurens en Nick op het veld.
De match begint vrij evenwichtig, ondanks de fysieke overmacht van Sint Truiden.
De eerste poging van Arthur, van ver op doel, gaat langs. Sint Truiden countert snel en Sam moet regelmatig zijn maximum versnelling opzetten om de lange mannen voor te blijven.
Er wordt veel op onze helft gespeeld. De ene hoekschop na de andere voor Sint Truiden. Ondanks dat ze een aantal grote jongens in de ploeg hebben, werken ze toch niet zo goed af. Het doelpunt valt vanuit een afstandschot . De bal gaat in de kruising over Cé. Niet te houden. 1 - 0 .

Er wordt hard gespeeld . Yassine wordt een paar keer slachtoffer van een groepsaanval. Op een bepaald ogenblik wordt hij door 3 spelers tegelijk aangevallen. Yassine overleeft het, maar 2 spelers van de andere ploeg blijven liggen. De scheidsrechter heeft niets gezien en laat doorspelen.

Net voor de rust zetten we een mooie aanval op, Yassine dringt aan, geeft mee aan Tibeau . De keeper was al een eind uit zijn doel. Tibeau speelt de keeper uit en maakt rustig af 1 - 1.
Nog voor we gaan rusten valt er nog een doelpunt vanuit een hoekschop, doorgeschoten aan de tweede paal. 1 - 2.
Onder de rust merkt iemand op dat er bij de tegenpartij mannen lopen die meer haar op hun benen hebben dan zijn papa . Rik ?

Het derde doelpunt valt eer iedereen terug uit de kantine is . Vanop links in de korte hoek binnen, na een snelle counter. Nog geen man over boord. Maar dan fluit de scheids een penalty, die er geen is. Wij krijgen geen herhaling van de fase . De bal gaat op de stip. En Cé stopt de bal, maar kan niet verhinderen dat hij er op de rebound toch ingaat . 4 - 1  Het 5e doelpunt is een buitenspelgoal. 5 -1 De scheids is op zijn zachts gezegd partijdig. Dan er maar een oefenwedstrijd van maken.  En onze spelers blijven, ondanks de achterstand, ervoor gaan . Het bewijs : het wordt nog 5 - 2 . De keeper komt ver uit zijn doel . Tibeau kapt hem uit en de bal gaat binnen.

Het resultaat 5 - 2 is niet in verhouding met het spel dat we gezien hebben . Iedereen heeft hard gewerkt. Met dank aan de invallers Nick, Laurens en Cederique. Met dank ook aan de rest van de ploeg, dat jullie er allemaal voor zijn blijven gaan . En Floris, die, ondanks dat hij zich niet 100 % voelde, toch een prima wedstrijd heeft gespeeld .We hebben waar gekregen voor onze €2 inkomgeld. Het was een aangenaam kijkstuk.

Na de wedstrijd zien we de scholieren van VKM aantreden tegen Brustem. Het nummer 30 van Brustem komt ons wel heel bekend voor : Damien. Vorige week speelde hij nog tegen ons met de kadetten van Brustem. Waarschijnlijk speelt hij ook mee met de juniores.

Er is ook nog nieuws over Zwolle en de hamburgerverkoop !