zondag 13 november 2011

HAMBURGERS BAKKEN

13/11/2011 : BAKKERS GEVRAAGD !

Steun de kadetten en de jeugdwerking van Torpedo !




                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Onze hamburgerverkoop loopt vlot. De opbrengst is beter dan verwacht ! Het gaat iets minder met kandidaten te vinden om te bakken.
Het geld dat we hiermee verdienen is niet alleen voor het tormooi van de kadetten  naar Zwolle, een groot percentage van de opbrengst gaat ook naar de jeugdwerking van Torpedo en daar is elke euro welkom .
Voor iedereen die zich kandidaat wil stellen
Jo heeft een lijst met dagen en uren dat er hamburgers verkocht zullen worden. Er komt ook een 'handleiding' op papier zodat de 'bakkers van dienst' weten wat er van hen verwacht wordt en hoe het werkt. Waar het materiaal bewaard wordt, waar de sauzen zijn, hoe er het best gebakken kan worden,.....  Hamburgers en ajuinringen worden op voorhand aangekocht en zitten in de diepvries . De bakplaat met gasfles staat in de container, enkel brood moet vers gehaald worden.
Met twee personen bakken en bedienen is te doen, met drie is beter en plezanter . Zeker op de piekmomenten. Het gemakkelijkst is : eens bijspringen of komen kijken als er gebakken wordt voor of na een wedstrijd. Dan kan je de praktijk eens zien en uitproberen.  Moeilijk is het zeker niet !
Ook de spelers, vanaf de kadetten, kunnen hun steentje bijdragen met sauzen op de broodjes te doen, of de kassa te bedienen.

Aan de spelers :
Als je ouders niet kunnen, mag je je naam ook opgeven aan Jo op de dagen dat je wil/kan komen helpen. Spreek eventueel af met iemand anders van de ploeg. Er wordt altijd wel een ouder gevonden om te bakken. 
Er worden nog andere activiteiten gepland .  We houden jullie op de hoogte !

Groetjes,

De redactie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten