dinsdag 1 mei 2012

TORPEDO - 1 MEI - TORNOOI

1/5/2012 Tweede dag van het tornooi.

Het weer is schitterend op deze eerste mei. De zon is weer van de partij. Het is aangenaam warm, ook deze tweede dag wordt een succes.


Alle aanwezige kadetten worden in twee ploegen ingedeeld. De tweedejaars van de A-ploeg vormen  samen met een aantal spelers van de B-ploeg de ene ploeg . De andere ploeg waren louter U13 en U14. Dit om al een zicht te krijgen op de groep die volgend jaar de kadettenploeg zal vormen. Over de wedstrijden kunnen we kort zijn : Bregel is niet zo sterk als we gevreesd hadden. Bij de tegenstrever speelt Sofyane mee. We blijven steken op 0-0.


Voor de rest : Vandaag is het 'feest van de arbeid'. Dan mag er niet gewerkt worden. Op het veld is dit een beetje te merken. Er staat duidelijk geen belangrijke prijs op het spel. Er wordt een beetje holderdebolder voetbal gespeeld, voor de lol.  Toch vallen er een aantal geblesseerden.


De hulppost van het Rode Kruis kan meestal hulp bieden.  De schade blijf in de meeste gevallen gelukkig ook beperkt.



De sfeer is goed. Een feest voor groot en klein.


 Iedereen kan genieten van een drankje, een frietje of een hamburger.


Een balletje trappen....

De vrijwilligers van het Rode Kruis houden een oogje in het zeil...


Ook tussen de pleinen wordt er gestreden ....


En het publiek geniet ....


En de rest ook . Vermoeiende dag !


Woensdag geen training, vrijdagavond wel ! Daar wordt ook de uitleg over het tornooi van Beringen van zaterdag (5/5)  gegeven, voor degenen die zich opgegeven hebben.
Tot vrijdag !

P.S. Eindeseizoensbarbecue van de kadetten op 2 juni na de Clash in de kantine van Rapertingen. Lees de mail die jullie gekregen hebben en geef je keuze door AUB . De mensen die zich bezig houden met de organisatie moeten de bestellingen doen, de enveloppen klaarmaken met de keuzekaartjes,.... en hebben hier dus nog wat werk aan. Doen !!!